dimarts, 8 de novembre del 2016

Reflexionam amb Piper

https://www.youtube.com/watch?v=O7ahkmAvCp4



Què podem aprendre d'aquest video?

9 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Apredem de piper que no hi ha que rendirse encara que no te ajudin.
    Que si mirau a una persona com o fa pots aprenrde de ell i ets pots supera a tu mateix.
    Si tens po a l'aigua tens que superarlo
    Que despres sera molt mes façil per tu.Nos ha agradat molt.
    Gennaro i Kian.

    ResponElimina
  3. Aquest vídeo ens ensenya que:era un ocell que va néixer i la seva mare va anar a collir menjar i el seu fill també volia menjar i la seva mare no li volia donar de menjar.Perquè tenia que aprendre a collir el seu propi menjar.Un dia s'en va anar a cercar menjar però una ona el va ensenya però el ocell es va enterrar i després va veure el seu menjar i va aprendre anar a cercar el seu propi menjar i ens ensenya que no tas de rendir.

    Malena c.,Sonia,Lucia s.

    ResponElimina
  4. Hola,aquest video ens ha ensenyat a que quan qualca cosa no ens surt hem de seguir endavant.Es a dir,com fa en Piper.No ens hem de rendir molt facilment,perque sinó no arribarem en lloc.Si no ens rendim podem arribar a ser fins i tot campions.a nosaltres ens ha agradat molt el video,tot i que hem apres moltes coses.
    Inès i Laia.

    ResponElimina
  5. Hem apres que la mare del ocell no li donava menjar perque aprengues a sobreviure ell tot sol . Un dia la mare li va dir que no se mogues, que ella anava a cercar el seu menjar. Ell sense escoltar a la mare se'n va anar a cercar el seu propi menjar,quan es va acostar a la vorera de la mar va trobar el menjar i se mare tota orgullosa de ell.

    MALENA.B I ALEXIA

    ResponElimina
  6. Aquest video ens ha agradat molt perque ens explica que quan alguna cosa no surt be ,no ens hem de rendir hem de seguir lluitant.Com la mare d en piper que no volia donar-li menjar perque aprendes a sercar-se el seu propi menjar. Elisenda i AINA

    ResponElimina
  7. Aquest video ens ensenada que mai ens em rendir-se.
    La seva mare no li valía donar menear per que aprengues a trobar-lo per si matéis.Una ona el va asustar,va anar al seu amagatall i uns crancs el varen
    dur a la platja i es va enterrar a la
    arena i va veré el menjar i desde aquell moment va caçar i ja no va teñir
    por a l'agua.
    Jaume Hugo

    ResponElimina
  8. Aquest vídeo ens ensenya que: que aquest pollet recent nat tenia por de anar a cercar menjar, però quan la seva mare s'en va a cercar menjar per a ella, ell també hi va. Va venir una ona, es va fer por i no hi va tornar. Ho va tornar a provar una altra vegada. Amb uns cornets va descubrir que si s'enfonya dins l'arena podrá aconseguir moltes copinyes i que ja no li farà por.
    Aixi ens ensenya que per molt petit que siguis pots fer les mateixes coses que els grans.
    Marc i Marina.

    ResponElimina
  9. Pensam que aquesta historia explica que per fer les coses ens em d esforzar per conseguir les cosescom en Piper ho a fet.Que si tenim por ha una cosa la podem solucionar amb el maxim esforç posible Pere MM ,Joan C.

    ResponElimina